Vacature: werkgever

BEN JIJ DE WERKGEVER DIE IK ZOEK?

Gaat jouw hart sneller kloppen van het zien van zoveel toewijding en passie? Herken je jezelf in het beste willen voor je werknemers en zie je graag dat ze leergierig zijn? Dan is dit wellicht de functie voor jou! Ik zoek namelijk een werkgever. Lees gauw verder.

Over het bedrijf:
Henrike is opgericht in januari 1992 in het Overijsselse Hardenberg. Hier heeft zij haar basis- en middelbare school doorlopen en is na de havo naar het hbo gegaan in Zwolle. Hier heeft zij geproefd aan de opleidingen sph en docent Nederlands, maar dit was niet helemaal wat bij haar paste. Met haar hbo-propedeuse op zak is zij naar de Universiteit Utrecht vertrokken voor de opleiding Literatuurwetenschap, een geweldige match. Hier is zij bijna mee klaar en nu staat ze te popelen om een werkgever te vinden die bij haar past.
Qua werkervaring is Henrike veelzijdig. Van detailhandel tot schoonmaken, van stagedocent zijn tot bloggen, ja, bloggen. Hier welteverstaan. Haar passie vindt zij in literatuur, taal en teksten, cultuur en kunst, maar ook in de natuur en mensen helpen. Henrike heeft een uitstekend oog voor detail, is sociaal, flexibel, creatief, heeft een taalgevoel en ‘correctorsoog‘ en is een beelddenker. Ze kan tevens kaartlezen en heeft ruimtelijk inzicht. Ze zoekt nu literatuurgerelateerd werk of een baan als bijvoorbeeld content manager of redacteur.

In 2011 heeft zij zich gevestigd in Zwolle, maar sinds maart dit jaar is zij – met rijbewijs op zak – gevestigd in Maarsbergen, samen met man en kat.

Functieomschrijving:
Als werkgever kun jij Henrike helpen haar talenten toe te passen en te ontwikkelen. Je bent aardig en betrouwbaar en je hebt hart voor je werknemers. Je bent in het bezit van geld om maandelijks naar Henrike over te maken inclusief eventuele reiskostenvergoeding. Uren in overleg. Passie voor literatuur en/of lezen is een pré.

Wat bied ik jou?
Een gepassioneerde werknemer die graag het beste wil behalen en die, bij voorkeur, daarin niet wordt tegengewerkt door collega’s. Tevens een scherp en geoefend ‘correctorsoog‘, die zij zowel bewust als onbewust inzet in alles wat zij leest.

Solliciteren
Denk jij dat je de perfecte werkgever bent? Aarzel dan niet en stuur je motivatie naar christi.hm@gmail.com, inclusief een leuke foto en je favoriete boek (optioneel). Wegens (geen) succes is deze vacature verlengd tot nadere bepaling. Twijfel niet en solliciteer!

Heb je nog vragen, dan kun je deze mailen naar hetzelfde e-mailadres. Het curriculum vitae kan daar ook worden opgevraagd.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Advertenties

Een reactie op “Vacature: werkgever

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s